JBL Partybox 310 + Mic
kr 6.000,00
0.0 (0)
Write a review
JBL Partybox 310 + Mic Kraftfullt JBL Original Pro Sound - Image

Kraftfullt JBL Original Pro Sound

Låt ditt party höras i hela kvarteret eller över hela stranden med 240 watt JBL Original Pro-ljud. Sjung, rappa eller spela med – sen är det bara att vrida upp basen och se dansgolvet väckas till liv.

JBL Partybox 310 + Mic Lys upp kvällen - Image

Lys upp kvällen

Förtrolla din publik med en bländande, dynamisk ljusshow som dansar i takt med musiken. Subtila pulser och kraftfulla stroboskopeffekter sätter stämningen för varje tillfälle.

JBL Partybox 310 + Mic Sjung med i dina favoritlåtar - Image

Sjung med i dina favoritlåtar

Förvandla JBL PartyBox 310 till en karaokemaskin med den kabelanslutna mikrofonen. Bara att plugga in för att sjunga med i dina bästa låtar.

Funktioner

JBL Partybox 310 + Mic 18 timmars speltid - Image

18 timmars speltid

Kör från första takten till långt efter soluppgången med 18 timmars musikpumpande batteritid. Vill du festa längre? Koppla bara JBL PartyBox 310 till ett eluttag och fortsätt dansa hela helgen.

JBL Partybox 310 + Mic Ta med den vart som helst. Festa överallt! - Image

Ta med den vart som helst. Festa överallt!

Vem har sagt att stort ljud bara finns på klubbar? Du kan ta med partyt från trädgården till parken och allt däremellan med ett teleskophandtag och inbyggda lättrullade hjul.

JBL Partybox 310 + Mic Stänksäker enligt IPX4 - Image

Stänksäker enligt IPX4

Flytta med den från danspartyt i trädgården till ett poolkalas. JBL PartyBox 310 håller igång musiken i ur och skur med IPX4-stänkskydd.

JBL Partybox 310 + Mic Vrid upp volymen. Riktigt högt. - Image

Vrid upp volymen. Riktigt högt.

Anslut upp till två kompatibla partyhögtalare med Bluetooth-anslutning trådlöst via TWS (True Wireless Stereo) eller via kabel från en Aux-utgång till en annan.

JBL Partybox 310 + Mic PartyBox-app - Image

PartyBox-app

Kontrollera ditt party från din telefon, från DJ-båset till hängmattan under träden, med PartyBox-appen. Byt låtar, ändra ljusshowen, hantera karaokefunktioner och mer. Allt med några tryckningar och svepningar.

JBL Partybox 310 + Mic Strömma dina låtar på ditt sätt - Image

Strömma dina låtar på ditt sätt

Låtar. Spellistor. DJ-mixningar. Spela vad du vill, var du vill från din mobil eller någon annan enhet med Bluetooth. Allt du behöver är musik – och viljan att spela den högt.

JBL Partybox 310 + Mic Ge ditt ljud ett lyft.  Fixa fantastiskt ljud - Image

Ge ditt ljud ett lyft. Fixa fantastiskt ljud

Ta ditt party till en ny nivå – bokstavligen. JBL PartyBox 310 är kompatibel med de flesta högtalarstativ för att lyftas upp från marken och ge bättre synlighet och ljud. (Högtalarstativ ingår inte).

Detaljer & Nedladdningar

Item# JBLPARTYBOX310MCEU

Beskrivning

Otroligt JBL-ljud med en bländande ljusshow

Storslaget ljud, bländande ljus och ett otroligt tryck gör att den här högtalaren skiljer sig från mängden. JBL PartyBox 310 innehåller ett helt party i en bärbar, stänksäker ljudmaskin som inte liknar något annat. Starta dina favoritspellistor var som helst, från hemmafester till danspartyn på stranden. Ta med dig partyt med 240 watt JBL Original Pro-ljud och en synkad ljusshow som håller takten till musiken. Sjung med i dina favoritlåtar med den kabelanslutna mikrofonen. Koppla till ett eluttag och håll igång hela natten eller rulla med den till grillplatsen och utnyttja den imponerande batteritiden på 18 timmar. Starta ett party med JBL PartyBox 310.

Allmänna specifikationer

Uteffekt (W)
240

Egenskaper

Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Ljusshow
Ja
Stänksäker
Ja
Wireless
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja

Dokument och hämtningar

Omdömen och FAQ

Kundrecensioner

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 6ms
  • reviews, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.'; Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Frågor och svar

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 122ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Support