• Jérôme Boateng

    "MÄSTARE MÖTER MÄSTARE"

Jérôme Boateng + JBL

Som ambassadör för JBL:s globala varumärke är Boatengs kärlek till musiken som mental och fysisk förberedelse för prestationer på toppnivå exempel på JBL:s egen satsning på kvalitet och prestanda. Precis som JBL känner han sig hemma på de stora världsarenorna och är en sann ledare och tuff konkurrent på planen. Kopplingen mellan sport och musik är stark, så Jeromes status som mästare, förebild, ikon och musikälskare är lika genuin som JBL:s engagemang för bästa möjliga ljudåtergivning. Jerome använder musik för att motivera sig själv under träningen och den hjälper honom att fokusera inför en match. Med JBL vill Jerome inspirera andra att göra sitt bästa. Tillsammans med Jerome kan JBL kombinera det bästa inom ljud och inom sport för fotbollsfans över hela världen.

Jérômes urval

SNACK MED Jérôme Boateng

BAKOM LJUDET

JBL SOUND PARTNERS

Det finns många skäl till att ingå partnerskap med JBL. När du är mästare inom din konstart är ett samarbete med andra mästare det bästa sättet att ta ljudet till nästa nivå. I slutändan av denna "win-win"-relation är det du som lyssnar det handlar om. Ju högre kvaliteten är på våra ljudanläggningar, desto närmare kommer du din favoritartist.

Läs mer

Senaste nytt

Håll dig uppdaterad med senaste nytt om JBL, våra produkter och partner.

Läs mer

VÅR BERÄTTELSE

JBL har sitt ursprung i en önskan att fira artisters hantverk och begåvning och har sedan lång tid strävat efter en enda sanning: att fånga energin och känslan i liveframträdanden.

Läs mer

FÖLJ JBL