• Stephen Curry

    Made for the Biggest Stage

BIOGRAFI

Stephen Curry spelar för närvarande sin sjätte säsong med Golden State Warriors, sedan han fick kontrakt 2009 efter en framgångsrik karriär på Davidson College. Curry växte upp i Charlotte, NC, där hans pappa Dell spelade för Charlotte Hornets. Under säsongen 2014-2015 bröt Stephen sitt eget rekord med flest 3-poängare under en säsong och utsågs till 2015 års KIA NBA MVP. Den tvåfaldiga NBA All Star-stjärnan Stephen fick erkännande för sitt välgörenhetsarbete utanför planen och tilldelades 2014 års Seasonlong Community Assist Award. Han har även fått 2010-11 NBA Sportsmanship Award som röstas fram av hans baseballkollegor. Utanför spelplanen tillbringar Stephen gärna tid med sin familj och med att spela golf.

MEDIA

Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry

KIA MVP + JBL FÖR ANDRA GÅNGEN

Stephen Curry gick med i JBL-teamet i maj 2015. Han kommer att vara med i marknadsförings- och reklamkampanjer för utveckling av integrerat fan-centrerat material och program för sociala medier och TV. Currys engagemang för att briljera inom alla aspekter av hans basketspel är ett exempel på JBL:s helhetssyn när det gäller att utveckla state-of-the-art ljudprodukter som höjer ribban för innovation. "Att ha ett soundtrack är viktigt i mitt spel och i mitt liv – och en kompromisslös ljudkvalitet hjälper mig att ta spelet till nästa nivå när jag tror att jag gett allt jag kan", berättar Curry. "Det är en helt obeskrivlig känsla att kunna dela min passion med mina fans genom JBL och få alla att njuta av vår musik av bästa ljudkvalitet."

Stephen Currys urval

SNACK MED STEPHEN CURRY

BAKOM LJUDET

JBL SOUND PARTNERS

Det finns många skäl till att ingå partnerskap med JBL. När du är mästare inom din konstart är ett samarbete med andra mästare det bästa sättet att ta ljudet till nästa nivå. I slutändan av denna "win-win"-relation är det du som lyssnar det handlar om. Ju högre kvaliteten är på våra ljudanläggningar, desto närmare kommer du din favoritartist.

Läs mer

Senaste nytt

Håll dig uppdaterad med senaste nytt om JBL, våra produkter och partner.

Läs mer

VÅR BERÄTTELSE

JBL har sitt ursprung i en önskan att fira artisters hantverk och begåvning och har sedan lång tid strävat efter en enda sanning: att fånga energin och känslan i liveframträdanden.

Läs mer

FÖLJ JBL