• "JBL + THE GRAMMYs®"

GRAMMYs®

När rockmusiken tog fart mot slutet av 1960-talet blev JBL med tiden den mest populära tillverkaren av såväl instrumenthögtalare som annan musikförstärkning. JBL-högtalare har stått för ljudet vid många viktiga ögonblick i historien, inklusive Woodstock-festivalen, OS och presidentinstallationer. Under de senaste åren har JBL:s introduktion av VERTEC™-systemen hyllats som spjutspetsen inom line array-teknik  och systemsyntes, och har varit det mest använda ljudförstärkningssystemet för Academy Awards (Oscars-utdelningen), Miss Universe-paraden och naturligtvis TV-sändningen av GRAMMY®-awards.

Bästa matchande produkter för GRAMMYs®

FÖLJ GRAMMYs®

BAKOM LJUDET

Team JBL

Legendariskt ljud samarbetar med legendariska artister och idrottare för att bilda detta talangfyllda hybridteam. "Hear the truth" från dessa häpnadsväckande ambassadörer när de berättar om sina karriärer och kärleken till märket JBL.

Läs mer

Senaste nytt

Håll dig uppdaterad med senaste nytt om JBL, våra produkter och partner.

Läs mer

VÅR BERÄTTELSE

JBL har sitt ursprung i en önskan att fira artisters hantverk och begåvning och har sedan lång tid strävat efter en enda sanning: att fånga energin och känslan i liveframträdanden.

Läs mer

FÖLJ JBL