• Lang Lang

    "KLASSISK MUSIK-NIRVANA"

Lang Lang + JBL

"Från fotbolls-VM till Grammy Awards har HARMAN-ljudet varit en viktig komponent i några av de största framförandena i min karriär", berättar Lang Lang. "HARMAN-systemen ger lyssnaren en möjlighet att höra de sanna känslorna och den djupa detaljnivån som artisterna tänker sig när de spelar in i studion. Jag ser fram emot att hjälpa HARMAN berätta sin historia och bli en del av den och att inspirera musikälskare och framtida musiker runt om i världen."Bästa matchande produkter för att uppleva Lang Lang

SNACK MED Lang Lang

BAKOM LJUDET

JBL SOUND PARTNERS

Det finns många skäl till att ingå partnerskap med JBL. När du är mästare inom din konstart är ett samarbete med andra mästare det bästa sättet att ta ljudet till nästa nivå. I slutändan av denna "win-win"-relation är det du som lyssnar det handlar om. Ju högre kvaliteten är på våra ljudanläggningar, desto närmare kommer du din favoritartist.

Läs mer

Senaste nytt

Håll dig uppdaterad med senaste nytt om JBL, våra produkter och partner.

Läs mer

VÅR BERÄTTELSE

JBL har sitt ursprung i en önskan att fira artisters hantverk och begåvning och har sedan lång tid strävat efter en enda sanning: att fånga energin och känslan i liveframträdanden.

Läs mer

FÖLJ JBL