• Damian Lillard

    “NBA ALL-STAR OCH MUSIKER”

Damian Lillard + JBL

Som JBL:s NBA-ambassadör kommer Lillard att samarbeta med JBL för att skapa marknadsförings- och medvetandehöjande initiativ för att förstärka upplevelserna för fansen på läktaren. Genom integrerat innehåll och sociala medieprogram och varumärkeskampanjer, kommer Lillard och JBL att skapa minnesvärda stunder för sina fans som för dem närmare de två saker de bryr sig mest om: basket och musik. Som skapare av 4BarFriday, en freestyle-rap-utmaning på Instagram, arbetade Lillard för att ge ett musikaliskt utlopp för sin hemstad i Oakland med förhoppningen att kunna upptäcka nya talanger. Programmet har sedan dess blivit nationellt och JBL ser fram emot att arbeta med Lillard för att skapa fler program runt plattformen. ""Musik har alltid varit en stor del av mitt liv och min träning, den förstärker min motivation att göra mitt allra bästa varje match"", berättar Lillard. ""Oavsett om det är för #4BarFriday-innehåll, träning eller att förbereda mig mentalt inför en match, är det viktigt för mig att ha bra ljudkvalitet. Så det ska bli spännande att stödja JBL att inspirera andra att lyssna på deras musik på bästa möjliga sätt."


4 BAR FRIDAY

Damians urval

SNACK MED DAMIAN LILLARD

BAKOM LJUDET

JBL SOUND PARTNERS

Det finns många skäl till att ingå partnerskap med JBL. När du är mästare inom din konstart är ett samarbete med andra mästare det bästa sättet att ta ljudet till nästa nivå. I slutändan av denna "win-win"-relation är det du som lyssnar det handlar om. Ju högre kvaliteten är på våra ljudanläggningar, desto närmare kommer du din favoritartist.

Läs mer

Senaste nytt

Håll dig uppdaterad med senaste nytt om JBL, våra produkter och partner.

Läs mer

VÅR BERÄTTELSE

JBL har sitt ursprung i en önskan att fira artisters hantverk och begåvning och har sedan lång tid strävat efter en enda sanning: att fånga energin och känslan i liveframträdanden.

Läs mer

FÖLJ JBL