NICKY ROMERO

"JBL ger liv till musikens kraft. För mig passar det helt perfekt. Jag är stolt över att vara en ambassadör."

  • BIOGRAFI
  • GALLERI
  • Nicky Romero + JBL
  • NICKYS VAL

BIOGRAFI

DJ. Skivproducent. Musiker. Remixer. Holländaren Nicky Romero har många strängar på sin lyra. Han har jobbat med några av de största namnen i musikindustrin. Tänk David Guetta, Calvin Harris, Rihanna och Britney Spears. Och uppträtt på några av de största scenerna. Romero har också samlat på sig ett stort antal globala följare inom den elektroniska musiken. Bland hitlåtarna finns ”Toulouse” och ”I could be the one” – hans första topplacering på den brittiska hit-listan med svenska DJ:n och producenten Avicii. 29-åringen, som har fått över en miljard visningar på YouTube, säger att detta bara är början. Förvänta er stora saker. Stort ljud. Och fler hit-låtar.

GALLERI

Nicky Romero + JBL

"Min musik handlar om att vara i nuet. Det gäller oavsett om du är på en trädgårdsfest eller på en musikfestival. Jag är stolt över att vara JBL-ambassadör eftersom varumärket handlar om att skapa episka upplevelser och minnen. Musik är en stor del i detta."

NICKYS VAL

BAKOM LJUDET

JBL SOUND PARTNERS

Det finns många skäl till att ingå partnerskap med JBL. När du är mästare inom din konstart är ett samarbete med andra mästare det bästa sättet att ta ljudet till nästa nivå. I slutändan av denna "win-win"-relation är det du som lyssnar det handlar om. Ju högre kvaliteten är på våra ljudanläggningar, desto närmare kommer du din favoritartist.

Läs mer

Senaste nytt

Håll dig uppdaterad med senaste nytt om JBL, våra produkter och partner.

Läs mer

VÅR BERÄTTELSE

JBL har sitt ursprung i en önskan att fira artisters hantverk och begåvning och har sedan lång tid strävat efter en enda sanning: att fånga energin och känslan i liveframträdanden.

Läs mer