JBL SOUND PARTNERS

Det finns många skäl till att ingå partnerskap med JBL. När du är mästare inom din konstart är ett samarbete med andra mästare det bästa sättet att ta ljudet till nästa nivå. I slutändan av denna "win-win"-relation är det du som lyssnar det handlar om. Ju högre kvaliteten är på våra ljudanläggningar, desto närmare kommer du din favoritartist. Från NBA till Coachella ansluter sig dessa partners sig till oss för att ge dig en ännu bättre ljudupplevelse. Klicka på länkarna nedan för att läsa om var och en av dessa evenemang och konsertsalar och varför de är så viktiga partner i JBL:s strävan att uppnå audiofil perfektion. JBL - Hear the truth!

Läs mer

BAKOM LJUDET

Team JBL

Legendariskt ljud samarbetar med legendariska artister och idrottare för att bilda detta talangfyllda hybridteam. "Hear the truth" från dessa häpnadsväckande ambassadörer när de berättar om sina karriärer och kärleken till märket JBL.

Läs mer

Senaste nytt

Håll dig uppdaterad med senaste nytt om JBL, våra produkter och partner.

Läs mer

VÅR BERÄTTELSE

JBL har sitt ursprung i en önskan att fira artisters hantverk och begåvning och har sedan lång tid strävat efter en enda sanning: att fånga energin och känslan i liveframträdanden.

Läs mer

FÖLJ JBL