• JBL LJUDPARTNERS

    New York Yankees

Mariano Rivera + JBL

Som en av de mest respekterade professionella basebollstjärnorna det senaste kvartsseklet, har Riveras karriär som ""kraftkastare"" - för att inte tala om hans personlighet på planen - gjort att han tagit plats bland de riktigt stora baseballgiganterna. Han var känd för sina precisionskast och fruktad av även de största slagmännen. Han var också känd för att ha splittrat slagträn med sina snabba bollar. Samtidigt var han en högt aktad person tack vare sin coola personlighet utanför planen. Det sas om honom att han hade ""isvatten i sina blodådror"". Men hans entrémusik var ""Enter Sandman"" av heavy metal-bandet Metallica, knappast ljudet av is! Och det är här som JBL kommer in i bilden. Från jämrandet av Enter Sandman till knallen av bollen mot slagträt är det JBL:s strävan att leverera det bästa ljudet på baseballarenorna över hela USA som får fansen att gå i gång, varje gång.

New York Yankees urval

FÖLJ New York Yankees

BAKOM LJUDET

Team JBL

Legendariskt ljud samarbetar med legendariska artister och idrottare för att bilda detta talangfyllda hybridteam. "Hear the truth" från dessa häpnadsväckande ambassadörer när de berättar om sina karriärer och kärleken till märket JBL.

Läs mer

Senaste nytt

Håll dig uppdaterad med senaste nytt om JBL, våra produkter och partner.

Läs mer

VÅR BERÄTTELSE

JBL har sitt ursprung i en önskan att fira artisters hantverk och begåvning och har sedan lång tid strävat efter en enda sanning: att fånga energin och känslan i liveframträdanden.

Läs mer

FÖLJ JBL