Brusreducerande

Filter
Aktiva filter:
8 results

Färg

  • Blå
  • Svart
  • Vit
  • Gul
  • Rosa

Google Assistent

Produkttyp

Brusreducering

Batteritid

Speltid för musik (endast öronsnäckor)

Handsfree-samtal

Snabbladdning

Kollektioner

Pris

8 results
Jämför upp till fyra produkter Avbryt

Vad är brusreducering?

"

Brusreducering är en smart teknik som gör det möjligt att minska störande ljud från omgivningen. Detta görs genom att skapa anti-ljud. För att reducera omgivningens ljud måste de först fångas upp av mikrofonerna som finns på utsidan av de brusreducerande hörlurarna. De omgivande ljuden analyseras och reverseras sedan. Det är så här anti-ljud skapas.

Resultatet är att de två motsatta ljudvågorna tar ut varandra. Tack vare denna form av brusreducering behöver du inte störas av omgivande ljud som påverkar din musikupplevelse. En stor fördel är att du kan sänka ljudvolymen – det är bra både för dina öron och för hörlurarnas batteri.

"
Läs mer »
"

Aktiv och passiv brusreducering

Med aktiv brusreducering är det de trådlösa hörlurarna själva som aktivt dämpar ljud från omgivningen. På så vis skiljer det sig från passiv brusreducering. Eftersom hörlurarna är over-ear, on-ear eller in-ear är de till viss del redan ljudisolerade och dämpar automatiskt en del av de omgivande ljuden. Men aktiv brusreducering går ett steg längre och ser till att omgivande ljud försvinner helt.

När använder man brusreducering?

Denna teknik fungerar bäst när det finns konstanta och monotona ljud i omgivningen. I de fallen är det lättare att skapa anti-ljud. Till exempel är denna typ av hörlurar mycket effektiva i ett flygplan där de kan dämpa motorns ljud eller luftkonditioneringen. Med brusrecducering kan hörlurarna också dämpa sorlet av människor som pratar runt omkring dig.

Hörlurarna är inte helt ljudisolerade – eftersom tonen hela tiden förändras när någon pratar med dig filtreras inte den mänskliga rösten bort helt och hållet. På så sätt kan du höra personen som pratar med dig.

Trådlösa brusreducerande hörlurar

Som alla trådlösa hörlurar går brusreducerande hörlurar på batteri. Tack vare brusreduceringen kan du sänka ljudvolymen och det gör att batteriet håller längre. För att du ska kunna lyssna på din musik trådlöst ansluter du hörlurarna till din mobiltelefon eller någon annan enhet via Bluetooth.

Vilka sorts brusreducerande hörlurar har JBL?

JBL har flera olika Bluetooth-hörlurar med brusreducerande funktioner. De flesta av dem är over-ear-hörlurar. Dessutom finns on-ear- och in-ear-hörlurar med brusreducering.

On-ear och over-ear

När det gäller passiv ljuddämpning fungerar både on-ear- och over-ear-hörlurar mycket bra. Ju mer dina öron täcks, desto mindre omgivande ljud kommer in. Den här effekten förstärks tack vare aktiv brusreducering. Exempel på denna typ av on-ear- och over-ear-hörlurar är de trådlösa JBL TUNE 600BTNC och JBL LIVE 650BTNC.

Brusreducerande in-ear-hörlurar

JBL har även hörlurar med aktiv (justerbar) brusreducering: JBL EVEREST ELITE 150NC. Med dessa trådlösa in-ear-hörlurar kan du justera hur mycket omgivande ljud du vill höra. För att göra det använder du knapparna på hörlurarna eller My JBL Headphones-appen.

Köp brusreducerande hörlurar

Vill du lyssna på musik utan att behöva höja volymen på grund av störande ljud från omgivningen? I så fall är aktiv brusreducering ett utmärkt alternativ för dina öron.

"