Våga lyssna

Dare
To Listen

HITTA DITT SANNA LJUD

Hitta ditt sanna ljud. JBL har alltid ansett att ljud ska vara en öppen scen. En plats för yttrandefrihet där röster blir hörda. Utan begränsningar. Utan restriktioner. Det är därför vi dyker upp och firar det ofiltrerade uttrycket från modiga konstnärer, kreatörer och artister. JBL är här för att hjälpa dig att uttrycka ditt sanna jag, så att du kan uppleva glädjen och spänningen i att vara du.

OUR STORY

Du upptäcker ett spår som du snart ständigt spelar på repeat.

I samma ögonblick som lamporna släcks, blundar alla och börjar sjunga tillsammans med bandet.

Kryp upp i soffan och tryck på play på en tankeväckande favoritpodcast.

Eller dela din senaste spellista medan du reser med vänner.

I över 75 år har JBL förstärkt rösterna och hjälpt till att fylla världen med äkta, ofiltrerat ljud.

75 års JBL-ljud

2022

I samklang med miljön

Vi presenterar JBL Clip 4 och Go 3 i ett miljövänligt material tillverkat av 90 % återvunnen plast. Det är en del av vår pågående plan att omforma våra produkter och förpackningar när vi går mot att bli koldioxidneutrala.

2020

Kom igång med JBL Quantum

Vad händer när mer än 70 års ljudexpertis möter spelvärlden? Du får ett hyperexakt, omslutande ljud som sätter dig i händelsernas centrum. Och det räcker inte att bara byta spelteknik.

För att göra spelplanen mer inkluderande samarbetar JBL med 1,000 Dreams Fund och ger bidrag till unga kvinnor inom spelbranschen, så att de kan börja sin karriär.

2019

Äkta ljud för äkta fans

Ett ljud som är lika livligt och levande som händelserna på planen – det är vad JBL tillför Topttenham Hotspurs helt nya fotbollsstadium och professionella arenor runt om i världen.

2012

Trådlöst ljud överallt

JBL släpper sin allra första trådlösa Bluetooth-högtalare, JBL Flip. Från stranden till gatan – rent JBL-ljud tar dig överallt.

2002

Belönad vid Oscarsgalan

Och Oscar-statyetten går till... JBL tar inte hem bara en, utan de två främsta utmärkelserna för tekniska prestationer inom högtalarteknik. Eftersom ingen historia är komplett om man inte hör alla skratt, repliker och alla låttexter i fantastisk detalj.

1996

Dynamiskt ljud för varje resa

Vad är en bilresa utan ett soundtrack? JBL samarbetar med Toyota så att förare kan lyssna på ofiltrerat ljud när de ger sig ut på vägarna, oavsett var de befinner sig.

1974

Ljudväggen

Föreställ dig 600 JBL-högtalare staplade lika högt som ett trevåningshus och nästan 30 meter brett. Wall of Sound var det mest kraftfulla systemet för sin tid och det levererade The Grateful Deads improviserade musik – utan förvrängning – nästan en kilometer bort.
- Photo: Mary Ann Mayer. Licensed under CC

1969

Woodstocks kraftkälla

Fred. Kärlek. Och 400 000 fans som trotsar regn och lera för att samlas på den ikoniska festivalen. JBL:s högtalarkomponenter levererar på uppträdande efter uppträdande på Woodstock, ett av de mest legendariska evenemangen inom levande musik och motkultur.

1946

Grundad av en tillverkare

Allt börjar med en man och en passion för ofiltrerat ljud. Ingenjören och designern James B. Lansing grundar JBL för att ge biografer en upplevelse som gör att det känns som att du är en del av handlingen. Och sedan bara fortsätter det.

Byggt på ett hållbart sätt. För dig, våra samhällen och planeten.

Going Green

Följ med oss på vår resa för att skydda planeten samtidigt som du får ett äkta, ofiltrerat ljud.

Minska våra utsläpp

Som medlem i RE100.org och The Climate Pledge är vi fast beslutna att endast använda förnybar energi till 2030 och bli koldioxidneutrala till 2040. Öppenhet är viktigt för oss och vi delar varje steg med dig genom vår årliga hållbarhetsrapport – samt rapporterar till experter som Ecovadis, CDP och andra som hjälper oss på vägen.

Skapa hållbara produkter och förpackningar

År 2020 lanserade vi JBL Flip 5 Eco-utgåvan, vår första bärbara Bluetooth-högtalare tillverkad av 90 % återvunnen plast. År 2022 utökade vi vårt miljövänliga sortiment med JBL Go 3 Eco, Clip 4 Eco och Flip Essential 2 – tillverkade av återvunnen plast och textil. Nästan alla nya produkter har hållbara förpackningar, inklusive FSC-certifierat återvunnet papper, tryck med sojabläck och ingen plast. Många av våra produkter är EnergyStar-certifierade.

Och att se framsteg

Under 2021 och 2022 fick vi ett silverbetyg för hållbarhet från Ecovadis för vårt arbete med att stödja miljö, hållbar upphandling, mänskliga rättigheter och etik. Och detta är inte allt.

Vad vi erbjuder

Hur du än vill lyssna så har vi något för dig.

Bluetooth Speakers

Dela fler ögonblick med ofiltrerat ljud som du kan ta med dig överallt.

Läs mer

Hörlurar och öronsnäckor

Ha en personlig fest med ett nytt par hörlurar. Vi har den perfekta passformen för dig, vilken stil du än föredrar.

Läs mer

Spel

Våga dyka ner i JBL Quantum, gaming-ljud som ger liv åt varje spel.

Läs mer

Hemmaljud

Omslut dig i dina favoritlåtar, filmer och underhållning i ditt hem.

Läs mer

Specialljud

Högpresterande premiumhögtalare, inklusive några av våra mest ikoniska och arkitektoniska designer.

Läs mer

JBL Professional

Ljudlösningar i världsklass för kreatörer, fans och installatörer. Njut av förvrängningsfritt ljud som används på professionella platser, från inspelningsstudior till konsertlokaler och sportarenor.

Läs mer

JBL In Toyota

Ge dig ut på vägarna med Toyota för ett levande ljud som har anpassats efter din körning.

Billjud

Uppgradera din resa med rent JBL-ljud och njut mil efter mil.

JBL-teamet

Lär känna JBL-ambassadörernas röster: vilka de är, vad de brinner för och varför de bestämde sig för att bli en del av #TeamJBL.

Läs mer

Kolla in oss

Följ oss på sociala medier och #DareToListen