JBL

null null

Details
Variations
kr 5.000,005000.0 styck
Product Actions
Add to cart options

Search Result For ""

Hur drivs högtalare, kollat manualen, men blir ändå inte helt solklart.. Med AC via vägg uttag. Via batteriet. Kan man driva den med cigg/bil-kabel oxå, eller är det då bara laddning av batteriet, som i sin tur driver högtalaren?

Asked by: kjackie29
Tack för din fråga. Både när en Partybox 300 är inkopplad i ett vägguttag eller i cigarettuttaget i en bil så drivs högtalaren direkt från den strömkällan. Batteriet laddas samtidigt men används bara om högtalaren inte har någon strömkälla kopplad.
Answered by: Julia B, Customer Support
Date published: 2018-12-19

Jag har en fråga om den är dammtålig mot rök och andra ämnen

Asked by: Mickael213
Tack för ditt intresse av våra produkter. JBL Partybox 200/300 har inte någon IP/IPX klassificering. Därför kan vi inte garantera att damm/andra ämnen samt vätska inte kommer skada högtalaren. Vi rekommenderar därför att om du ska använda produkten i en dammig miljö, skaffa ett dammskydd som är gjort för att skydda elektronik/högtalare. Dessa kan köpas via specialistbutiker men vi har tyvärr inte någon information om vilka butiker i Sverige som har någon produkt som skulle passa till denna högtalare. Om du önskar ytterligare information om JBL Partybox 200/300, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Answered by: Julia B, Customer Support
Date published: 2018-11-24
  • y_2019, m_2, d_15, h_20CST
  • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.11
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasquestionsanswers, tq_2
  • loc_sv_SE, sid_jblpartybox300, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
Utbytande