JBL

JBL Link 20 Refurbished

Details
Garanti för renoverade produkter:
 • Uppfyller JBL:s höga standard
 • 2 års garanti
 • 30 dagars returrätt
 • Läs mer
  Älskar du ett bra erbjudande? Du har valt en vara ur vårt refurbished-sortiment. Det innebär att produkten har returnerats och kvalitetskontrollerats. Vi är så säkra på att den är helt perfekt att vi lämnar samma 2-åriga garanti.

Bärbar röstaktiverad högtalare

kr 2.000,002000.0 styck
Product Actions
Add to cart options

Kommer snart

Omslutande JBL-ljud med Google Assistant

JBL Link 20 är en röstaktiverad bärbar högtalare med Wi-Fi och Bluetooth® som har ett fylligt stereoljud. Med inbyggd Google Assistant. Det är ditt eget personliga Google. Alltid redo att hjälpa till. Du kan ställa frågor till den. Och be den att göra saker. Ju mer du använder den, desto mer användbar blir den. Börja bara med ”Ok Google” – en enkel röstbegäran triggar din JBL Link 20 att spela musik, poddradio eller radio från tjänster som Google Play Music, Spotify, Pandora och mer. Den kompakta högtalaren drivs med ett uppladdningsbart litiumjon-batteri på 6 000 mAh som ger 10 timmars oavbruten speltid med utmärkt ljudkvalitet. Tack vare hållbara och vattentäta material är JBL Link 20 redo att tas med på festen oavsett var den hålls. Chromecast built-in innebär dessutom att du omedelbart kan börja strömma till JBL Link 20 från dina favoritmusik-appar.

Allmänna specifikationer

Uteffekt (W) 2 x 10
Speltid (h) 10

Dimensions

Mått (inch) 3.66 x 3.66 x 8.26
Mått (cm) 9.3 x 9.3 x 21
Vikt (kg) 0.95
Vikt (lbs) 2.09

Control and Connection Specifications

Bluetooth-version 4.2

Battery

Batterikapacitet (mAh) 6,000
Laddningstid (h) 4.5

Features

Vattentät Ja
Google Assistant Ja
Bluetooth Ja
Wi-Fi Ja
Auto-avstängning Ja
Multiroom Ja
Chromecast Built-in Ja
 • 1 x JBL LINK 20
 • 1 x USB-kabel

Search Result For ""

Kan man konfigurera två st jbl Link för att de skall spela i stereo, alltså i höger och vänster? Hur gör man det?

Asked by: Siamakts
Tack för din fråga. Om du har samma modell på högtalarna går det att sätta dem i stereo. Det gör du via Google Home appen. Du måste då göra dem till ett par istället för att lägga in dem i en vanlig grupp.
Answered by: Julia B, Customer Support
Date published: 2019-01-28

Hur gör jag för att få min jbl link20 att spela upp mina spotifylistor med jazzmusik? På flygplatsen i wien igår på en demoversion gick det alldeles utmärkt. Och ännu bättre lagrade musikfiler på min Samsung galaxy 7? hälsn owe

Asked by: owelav
Tack för din fråga. Om du lär din Google Assistant namnen på dina spellistor kan du säga "Ok Google, play namnet-på-din-spellista". Om du önskar ytterligare hjälp med detta vänligen kontakta vår kundtjänst.
Answered by: Julia B, Customer Support
Date published: 2019-02-02

Hej, är det ok att ha JBL Link 20 konstant kopplad till 230V förutom då och då när man tar den med sig ut i trädgården osv eller kan batteriet ta skada av det?

Asked by: Paaatrick
Hej, Tack för din fråga. Då våra högtalare har en inbyggd säkerhetsfunktion som gör att ett batteri inte kan bli överladdat, det tar därför inte skada av att vara inkopplat i ett eluttag. Om du önskar ytterligare support, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon eller email för personlig hjälp. Vänligen se https://www.jbl.se/support-contact.html#ns för ytterligare information Tack
Answered by: FeliciaR
Date published: 2019-02-15

Funkar den på svenska eller är det engelska som gäller?

Asked by: Toth
Ja, nu fungerar google assistant på svenska på alla JBL LINK
Answered by: Joakim JBL
Date published: 2018-11-08

Kan man ställa in två wi-fi tex hemma och jobbet? Hittar jbl Link dem två wi-fi zonerna automatisk när man flyttar högtalaren från en till den andra eller skall man konfigurera den varje gång?

Asked by: Siamakts
Tack för din fråga. Man kan endast ställa in ett Wifi nätverk åt gången på Link 20 högtalaren, vilket gör att man alltid måste göra om konfigurationen varje gång du skiftar mellan ställen och byter Wifi nätverk. Om du önskar ytterligare support, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon eller email för personlig hjälp. Vänligen se https://www.jbl.se/support-knowledgebase.html för ytterligare information. Tack.
Answered by: FeliciaR
Date published: 2019-01-10

hej har nydligen köpt en link 10. varför kan man inte ställa in bas ljudet på den i appen på googel home

Asked by: lars bergman
Hej, og tak for at du købte JBL! Vi mener, at den klangbalance vi benytter er den rigtige. Derfor har vi ikke aktiveret nogen tonekontrolfunktion, heller ikke Googles egen. Det er muligt, at der åbnes for denne mulighed på et senere tidspunkt, og så vil du også få den gennem en update. Indtil da er der ikke mulighed for dette gennem wifi. Du kan naturligvis bruge equalizer-apps sammen med Bluetooth-transmission. En mulighed for at påvirke baslyden er at flytte højttaleren til en anden plads. Bassen bliver forstærket af store flader, så forskellen mellem at den står frit på en høj stander kontra at den står på gulvet i et hjørne er meget stor. Hjørnet vil give 9 dB forstærkning af bassen, hvilket er næsten lige så meget som en klassisk bas-tonekontrolknap kan give. De ligger normalt på 10 dB, nogen gange 12 dB hævning og sænkning. Måske kan du bruge dette til at få bedre lyd i bassen.
Answered by: Bo Harman
Date published: 2019-02-06

Jag kan inte få kontakt med min jbl 20 om jag inte trycker på knappen på ovansidan. Har återställt den 2 ggr men det hjälper inte något förslag på vad jag kan göra?

Asked by: Kennethkarlsson
Tack för din fråga. Då den kräver felsökning av våra produktspecialister, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon eller mail för att få hjälp med detta. Du kan hitta alla kontaktuppgifter här: https://www.jbl.se/support-contact.html
Answered by: Julia B, Customer Support
Date published: 2018-11-28

Läste en recension där man sa att den inte klarar att hantera"broadcast" eller på svenska "säg till alla". Stämmer detta och kommer den funktionen isåfall senare? när?

Asked by: Lassekongo
Hej. Siden den omtale har den fået nyeste Google-version, og kan nu foretage broadcasting.
Answered by: Bo Harman
Date published: 2018-12-19
 • y_2019, m_5, d_22, h_1CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_10
 • loc_sv_SE, sid_jbllink20, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
 • clientName_jbl
Utbytande