JBLPARTYBOX310MCEU

JBL Partybox 310 + Mic

Bärbar partyhögtalare med 240 W kraftfullt ljud, inbyggd ljusshow och kabelansluten mikrofon

Egenskaper

Kraftfullt JBL Original Pro Sound

Kraftfullt JBL Original Pro Sound

Låt ditt party höras i hela kvarteret eller över hela stranden med 240 watt JBL Original Pro-ljud. Sjung, rappa eller spela med – sen är det bara att vrida upp basen och se dansgolvet väckas till liv.

Lys upp kvällen

Lys upp kvällen

Förtrolla din publik med en bländande, dynamisk ljusshow som dansar i takt med musiken. Subtila pulser och kraftfulla stroboskopeffekter sätter stämningen för varje tillfälle.

Sjung med i dina favoritlåtar

Sjung med i dina favoritlåtar

Förvandla JBL PartyBox 310 till en karaokemaskin med den kabelanslutna mikrofonen. Bara att plugga in för att sjunga med i dina bästa låtar.

18 timmars speltid

18 timmars speltid

Kör från första takten till långt efter soluppgången med 18 timmars musikpumpande batteritid. Vill du festa längre? Koppla bara JBL PartyBox 310 till ett eluttag och fortsätt dansa hela helgen.

Ta med den vart som helst. Festa överallt!

Ta med den vart som helst. Festa överallt!

Vem har sagt att stort ljud bara finns på klubbar? Du kan ta med partyt från trädgården till parken och allt däremellan med ett teleskophandtag och inbyggda lättrullade hjul.

Stänksäker enligt IPX4

Stänksäker enligt IPX4

Flytta med den från danspartyt i trädgården till ett poolkalas. JBL PartyBox 310 håller igång musiken i ur och skur med IPX4-stänkskydd.

Vrid upp volymen. Riktigt högt.

Vrid upp volymen. Riktigt högt.

Anslut upp till två kompatibla partyhögtalare med Bluetooth-anslutning trådlöst via TWS (True Wireless Stereo) eller via kabel från en Aux-utgång till en annan.

PartyBox-app

PartyBox-app

Kontrollera ditt party från din telefon, från DJ-båset till hängmattan under träden, med PartyBox-appen. Byt låtar, ändra ljusshowen, hantera karaokefunktioner och mer. Allt med några tryckningar och svepningar.

Strömma dina låtar på ditt sätt

Strömma dina låtar på ditt sätt

Låtar. Spellistor. DJ-mixningar. Spela vad du vill, var du vill från din mobil eller någon annan enhet med Bluetooth. Allt du behöver är musik – och viljan att spela den högt.

Ge ditt ljud ett lyft.  Fixa fantastiskt ljud

Ge ditt ljud ett lyft. Fixa fantastiskt ljud

Ta ditt party till en ny nivå – bokstavligen. JBL PartyBox 310 är kompatibel med de flesta högtalarstativ för att lyftas upp från marken och ge bättre synlighet och ljud. (Högtalarstativ ingår inte).

JBL Partybox 310 + Mic - Black - Portable party speaker with 240W powerful sound, built-in lightshow and wired mic - Hero

Detaljer & nedladdningar

Artikelnr. JBLPARTYBOX310MCEU

Produktbeskrivning

Otroligt JBL-ljud med en bländande ljusshow

Storslaget ljud, bländande ljus och ett otroligt tryck gör att den här högtalaren skiljer sig från mängden. JBL PartyBox 310 innehåller ett helt party i en bärbar, stänksäker ljudmaskin som inte liknar något annat. Starta dina favoritspellistor var som helst, från hemmafester till danspartyn på stranden. Ta med dig partyt med 240 watt JBL Original Pro-ljud och en synkad ljusshow som håller takten till musiken. Sjung med i dina favoritlåtar med den kabelanslutna mikrofonen. Koppla till ett eluttag och håll igång hela natten eller rulla med den till grillplatsen och utnyttja den imponerande batteritiden på 18 timmar. Starta ett party med JBL PartyBox 310.

Allmänna specifikationer

Bärbar partyhögtalare med 240 W kraftfullt ljud, inbyggd ljusshow och kabelansluten mikrofon Ja

Manualer och Hämta

De senaste användarmanualerna, snabbguiderna och dokumenten.

Omdömen och FAQ

Kundrecensioner

Frågor och svar

Support

Sökresultat för ""