Ta med dig musiken ut i backen!

Vattentäta högtalare och hörlurar

GO 2

Den kompakta Bluetooth-högtalaren JBL GO 2 har ett grymt JBL-kvalitetsljud, uppladdningsbart batteri som räcker i fem timmar, vattentät design och brusreducerande högtalartelefon. GO 2 finns i tolv snygga färger och är den perfekta högtalaren för att ta med din musik överallt.

Clip 3

JBL Clip 3 är en ultrabärbar och vattentät Bluetooth®-högtalare med kraftfullt ljud och 10 timmars speltid som passar för alla äventyr. Med den inbyggda karbinhaken kan du enkelt haka fast den i en väska eller en hälla och ta med dig din musik vart du än är på väg.

Flip 4

JBL Flip 4 är en bärbar Bluetooth-högtalare med överraskande kraftfullt stereoljud och upp till 12 timmars speltid. Flip 4 är gjord av tåliga, vattentäta textilmaterial och är en mångsidig följeslagare i alla väder som bjuder på fest överallt. Den fungerar som högtalartelefon med brus- och ekoreducering och har JBL Connect+-teknik för trådlös anslutning till fler än 100 JBL Connect+-högtalare samtidigt.

Charge 4

Nu presenteras den ultimata bärbara, vattentåliga Bluetooth-högtalaren JBL Charge 4 med kraftfullt ljud och inbyggd batteribank för laddning av dina enheter. Den innehåller ett patenterat egenutvecklat element, två JBL basreflektorer och ett laddningsbart litiumjon-batteri med hög kapacitet som ger upp till 20 timmars speltid. På högtalaren finns ett praktiskt USB-uttag för laddning av dina andra enheter. Charge 4 har en kraftig design, ett hölje med täthetsklass IPX7 och finns i en serie häftiga färger.

Pulse 3

JBL Pulse 3 är en vattentålig, bärbar Bluetooth-högtalare som ger dig 360-graders surroundljud och en 360-graders anpassningsbar ljusshow. Njut av musiken i upp till 12 timmar tack vare det inbyggda uppladdningsbara batteriet. Med JBL Connect+ kan du länka ihop fler än 100 JBL Connect+-kompatibla högtalare trådlöst och få fart på festen. Dessutom har Pulse 3 en brus- och ekoreducerande högtalartelefon för samtal med kristallklart ljud.

Xtreme 2

JBL Xtreme 2 är en vattentät bärbar Bluetooth-högtalare med dynamiskt och uppslukande stereoljud. Det laddningsbara litiumjonbatteriet på 10 000 mAh ger upp till 15 timmars speltid och har en praktisk utgång för USB-laddning. Tack vare JBL Connect+ går det att koppla ihop mer än 100 JBL Connect+-högtalare trådlöst.

Boombox

JBL Boombox är byggd för att vara den mest kraftfulla och bärbara Bluetooth-högtalaren och levererar ett massivt ljud och den tyngsta basen. Njut av musik dygnet runt utan paus.

Visa alla
våra hörlurar

Överlägset ljud, var du än är.

HANDLA NU