Ta med dig musiken ut i backen!

Vattentäta högtalare och hörlurar

Flip 5

Låt musiken hänga med genom kraftfulla JBL Flip 5. Vår lättviktiga Bluetooth-högtalare kan tas med vart som helst. Dåligt väder? Inga problem! Den vattentäta konstruktionen gör att du kan njuta av musiken i alla väder. Få fler att dansa loss. Parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare för ett kraftfullt stereoljud eller koppla samman flera PartyBoost-enheter för att skapa ett ännu större party. Njut av din favoritmusik med mer än 12 timmars speltid. Ställ den lodrätt eller vågrätt och visa upp din stil med 11 olika kraftfulla färger.

Clip 3

JBL Clip 3 är en ultrabärbar och vattentät Bluetooth®-högtalare med kraftfullt ljud och 10 timmars speltid som passar för alla äventyr. Med den inbyggda karbinhaken kan du enkelt haka fast den i en väska eller en hälla och ta med dig din musik vart du än är på väg.

Pulse 4

JBL Pulse 4 är en vattentålig, bärbar Bluetooth-högtalare som ger dig 360-graders surroundljud och en 360-graders anpassningsbar ljusshow. Njut av musiken i upp till 12 timmar tack vare det inbyggda uppladdningsbara batteriet. Med JBL Connect+ kan du länka ihop fler än 100 JBL Connect+-kompatibla högtalare trådlöst och få fart på festen. Dessutom har Pulse 4 en brus- och ekoreducerande högtalartelefon för samtal med kristallklart ljud.

Charge 4

Nu presenteras den ultimata bärbara, vattentåliga Bluetooth-högtalaren JBL Charge 4 med kraftfullt ljud och inbyggd batteribank för laddning av dina enheter. Den innehåller ett patenterat egenutvecklat element, två JBL basreflektorer och ett laddningsbart litiumjon-batteri med hög kapacitet som ger upp till 20 timmars speltid. På högtalaren finns ett praktiskt USB-uttag för laddning av dina andra enheter. Charge 4 har en kraftig design, ett hölje med täthetsklass IPX7 och finns i en serie häftiga färger.

GO 2

Den kompakta Bluetooth-högtalaren JBL GO 2 har ett grymt JBL-kvalitetsljud, uppladdningsbart batteri som räcker i fem timmar, vattentät design och brusreducerande högtalartelefon. GO 2 finns i tolv snygga färger och är den perfekta högtalaren för att ta med din musik överallt.

Xtreme 2

JBL Xtreme 2 är en vattentät bärbar Bluetooth-högtalare med dynamiskt och uppslukande stereoljud. Det laddningsbara litiumjonbatteriet på 10 000 mAh ger upp till 15 timmars speltid och har en praktisk utgång för USB-laddning. Tack vare JBL Connect+ går det att koppla ihop mer än 100 JBL Connect+-högtalare trådlöst.

Boombox 2

Äg festen. På allt från grillfester till roadtrips levererar JBL Boombox 2 monstruös bas, djärv design och otroliga 24 timmars speltid. Bärbar och vattentålig enligt IPX7 – den kraftfulla Bluetooth-högtalaren pumpar ut massivt ljud både dag och natt.", "Äg festen. På allt från grillfester till roadtrips levererar JBL Boombox 2 monstruös bas, djärv design och otroliga 24 timmars speltid. Bärbar och vattentålig enligt IPX7 – den kraftfulla Bluetoothhögtalaren pumpar ut massivt ljud både dag och natt. Du kan höja stämningen på festen genom att parkoppla med fler JBL PartyBoost-kompatibla högtalare. JBL Boombox 2 håller dina vänner dansandes, och dess inbyggda powerbank håller dina enheter laddade. Så nu kan du garanterat festa hela natten!

Visa alla
våra hörlurar

Överlägset ljud, var du än är.

HANDLA NU