Nya vattentäta högtalare Läs mer

Boombox

JBL Boombox är byggd för att vara den mest kraftfulla och bärbara Bluetooth-högtalaren och levererar ett massivt ljud och den tyngsta basen. Njut av musik dygnet runt utan paus.

Pulse 3

JBL Pulse 3 är en vattentålig, bärbar Bluetooth-högtalare som ger dig 360-graders surroundljud och en 360-graders anpassningsbar ljusshow. Njut av musiken i upp till 12 timmar tack vare det inbyggda uppladdningsbara batteriet. Med JBL Connect+ kan du länka ihop fler än 100 JBL Connect+-kompatibla högtalare trådlöst och få fart på festen. Dessutom har Pulse 3 en brus- och ekoreducerande högtalartelefon för samtal med kristallklart ljud.

Flip 4

JBL Flip 4 är en bärbar Bluetooth-högtalare med överraskande kraftfullt stereoljud och upp till 12 timmars speltid. Flip 4 är gjord av tåliga, vattentäta textilmaterial och är en mångsidig följeslagare i alla väder som bjuder på fest överallt. Den fungerar som högtalartelefon med brus- och ekoreducering och har JBL Connect+-teknik för trådlös anslutning till fler än 100 JBL Connect+-högtalare samtidigt.

Charge 3

JBL Charge 3 är både en bärbar Bluetooth-högtalare med ett enastående stereoljud och en praktisk strömbank, allt i ett. Med Charge 3 kan du ha festen överallt, tack vare dess vattentäta material och robusta hölje. Dess högkapacitetsbatteri på 6 000 mAh ger 20 timmars speltid och kan ladda dina smarta telefoner och surfplattor via USB-porten. En inbyggd buller- och ekodämpande högtalartelefon garanterar kristallklara samtal med ett knapptryck. Länka trådlöst samman flera JBL Connect-högtalare för att förstärka din ljudupplevelse.

Clip 2

Den vattenskyddade, ultrarobusta och ultraportabla Bluetooth-högtalaren JBL Clip 2 är alltid redo att användas. Med den inbyggda karbinhaken kan du fästa den på kläderna eller ryggsäcken och ge dig ut på äventyr! Du får JBL-ljud med åtta timmars speltid samt brus- och ekofri högtalartelefon för klara och tydliga samtal. Du kan koppla samman två Clip 2-högtalare trådlöst och få ett förstärkt ljud.

TITTA PÅ DE SENASTE VIDEORNA MED JBL:S VATTENTÄTA HÖGTALARE

DU GILLAR KANSKE STÄNKSÄKRA HÖGTALARE OCKSÅ