top

Höjer ribban
för TV-ljud

Filmer och TV-program ser bäst ut på en platt högupplöst TV. Tyvärr är högtalarna som vanligtvis sitter i sådana skärmar små och har ett trist ljud. Som tur är har JBL en enkel lösning i form av tre olika soundbar-högtalare. Upptäck dem här!

Möt hjältarna.

MER
INFORMATION

Varför du behöver en soundbar.

Utan en soundbar.

De små inbyggda högtalarna som finns i dagens TV-apparater kan inte ge dig en äkta bio-, konsert- eller arenaupplevelse, eftersom TV-apparaterna är optimerade för att återge en bra bild men inte ett bra ljud.

Med en soundbar.

JBL:s soundbar-serie ger en dramatisk förbättring av ljudet från moderna TV-apparater. De har utformats för att komplettera alla platta TV-skärmar. Det förbättrar mer än ljudåtergivningen – hela upplevelsen när du ser på filmer, idrott och spel förbättras. Dessutom kommer musik att låta bättre.

ENKEL
HANTERING

En fjärrkontroll.
Eller ingen.

En fjärrkontroll stor som ett kreditkort medföljer alla JBL-soundbarer. Fast du kanske inte behöver använda den särskilt mycket! För att förhindra att ditt soffbord fylls av fjärrkontroller har vi utformat soundbar-högtalarna så att de kan "lära" sig koderna för volymkontrollen i TV:ns fjärrkontroll, så att du kan använda TV:ns fjärrkontroll för att styra volymen på din JBL soundbar. Varför har ingen tänkt på det förut?

STRÖMMA
LJUD

Strömma musik trådlöst från alla Bluetooth-enheter.

Filmer, spel och TV-program är inte det enda som låter bättre med en JBL-soundbar. Cinema SB 200 och SB 400 strömmar trådlöst musik från smarttelefoner och surfplattor, och fyller rummet med ljud som täcker hela registret och har utmärkt bas.

SPECIFIKATIONER

Produkter och specifikationer

I över 60 år har JBL arbetat med att ta fram det exakta,
naturliga ljud som återfinns i biografer, arenor och inspelningsstudior över hela världen.
Nu kommer samma JBL-ljud hem till dig i form av en serie
med soundbar-högtalare som ger liv åt dina soundtrack till filmer,
TV-program, spel och strömmande musik på ett sätt som du inte varit med om förut.

Varför köpa?

Soundbarhögtalaren JBL Cinema SB450 fyller din hemmabio med ett fantastiskt JBL-ljud och är helt kompatibel med TV-apparater med 4K Ultra-HD. JBL Cinema SB450 har en funktion som kallas fjärrkontrollsinlärning, som gör att du kan styra hela systemet med den TV-fjärr du redan har. En 200-watts trådlös subwoofer ger en bas som sätter hela rummet i gungning, från en kompakt enhet. Tre HDMI 2.0a-/HDCP 2.2-videoingångar gör att soundbarhögtalaren fungerar som ett nav i ditt 4K-system. Medföljande väggfästen möjliggör en smidig montering i hemmet. Med den exklusiva JBL SoundShift™-teknologin kan du snabbt växla mellan ljudet från TV-apparaten och din telefon eller surfplatta. Strömma Bluetooth-ljud till JBL Cinema SB450 och vilken annan JBL Connect-enhet som helst så blir lyssningsupplevelsen ännu mäktigare.

Cinema SB350 är utformad för att matcha vilken TV som helst och ger ett fantastiskt, virtuellt surroundljud från ett enda elegant paket. Den ansluts trådlöst till den kompakta, kraftfulla subwoofern och med endast en kabel till TV:n. Den kan också spela musik trådlöst genom Bluetooth-smartphones eller surfplattor. Den kommer även ihåg upp till 10 olika Bluetooth-enheter för omedelbar återanslutning. Den kan lära sig vilken TV-fjärrkontroll som helst, vilket förenklar kontrollen över din hemmabioupplevelse. En EQ-knapp för bords- eller väggplacering kalibrerar SB350 för alla typer av installation, och tack vare en oberoende volymkontroll över subwoofern kan du anpassa basen efter din personliga smak.

JBL Cinema SB250 är utformad för att matcha vilken platt-TV som helst, och ger ett fantastiskt, virtuellt surroundljud från ett elegant och enkelt paket.Den ansluts trådlöst till sin kompakta, kraftfulla subwoofer och med en enda kabel till TV:n. Den kan även förbättra visningen med de senaste trådlösa Bluetooth-funktionerna som inkluderar JBL SoundShift™ som fungerar samtidigt med din TV och trådlösa mobila enhet så att du kan växla mellan TV-ljudet och ljudet från din smartphone eller surfplatta. JBL Cinema SB250 kan lära sig volymstyrning från vilken TV-fjärrkontroll som helst, vilket förenklar kontrollen över din hemmabioupplevelse. EQ-brytare för vägg eller bord kalibrerar SB250 för alla installationstyper och oberoende volymkontroll av subwoofern låter dig anpassa basen till din personliga smak.

JBL Cinema SB 150 ger dig ett kraftfullt bioljud hemma, för mycket mindre pengar än du tror.Utöver dess kraftfulla men kompakta trådlösa subwoofer gör JBL Cinema SB150 att du kan strömma din favoritmusik från din telefon eller surfplatta via Bluetooth. Den är utrustad med tre olika equalizer-inställningar: ”Nyheter”, ”Musik” och ”Film” som garanterar att de olika videoinnehållen låter optimalt.Du kan också justera subwooferns volym separat för ökad kontroll över basens prestanda. JBL Cinema SB150 är enkel att koppla in med en enda kabel till vilken platt-TV som helst och ger 150 watts dundrande ljud som är precis vad ditt hem har saknat.

Price

Connectivity
 • 3x HDMI® Inputs
 • 1x HDMI® output with Audio Return Channel (ARC)
 • 1x HDMI® output with Audio Return Channel (ARC)
 • 1x stereo analog-audio input
 • 1x optical digital input
 • 1x USB port for software update
 • 1x Optical digital audio input
 • 1x Analog audio input
 • 1x USB port for software update
 • 1x Optical digital audio input
 • 1x Analog audio input
Wireless
streaming

Speaker
dimensions
Depth:1100 mm
Height:97 mm
Weight:3.4 kg
Width:76 mm
Depth:62 mm
Height:78 mm
Weight:3.3 kg
Width:1000 mm
Depth:831 mm
Height:78 mm
Weight:2.8 kg
Width:65 mm
Depth:800 mm
Height:65 mm
Weight:1.5 kg
Width:90 mm
Subwoofer
dimensions
Depth:320 mm
Height:355.5 mm
Weight:9.5 kg
Width:320 mm
Depth:242 mm
Height:320 mm
Weight:4.8 kg
Width:242 mm
Depth:242 mm
Height:320 mm
Weight:4.8 kg
Width:242 mm
Depth:120 mm
Height:410 mm
Weight:4.2 kg
Width:300 mm