Nya vattentäta högtalare Läs mer

GO 2

JBL GO 2 är en komplett vattentät Bluetooth-högtalare som du kan ta med dig överallt. Strömma musik trådlöst i upp till fem timmar med kontinuerlig JBL-ljudkvalitet. GO 2 gör succé med sin nya vattentäta IPX7-design, så att musikälskare kan ta med sig sin högtalare till poolen eller stranden. GO 2 erbjuder också kristallklara telefonsamtal med sin inbyggda brusreducerande högtalartelefon. GO 2 har en kompakt design och tolv iögonfallande färger att välja mellan. Den lyfter direkt din stilprofil till helt nya nivåer.

Clip 2

Den vattenskyddade, ultrarobusta och ultraportabla Bluetooth-högtalaren JBL Clip 2 är alltid redo att användas. Med den inbyggda karbinhaken kan du fästa den på kläderna eller ryggsäcken och ge dig ut på äventyr! Du får JBL-ljud med åtta timmars speltid samt brus- och ekofri högtalartelefon för klara och tydliga samtal. Du kan koppla samman två Clip 2-högtalare trådlöst och få ett förstärkt ljud.

Flip 4

JBL Flip 4 är en bärbar Bluetooth-högtalare med överraskande kraftfullt stereoljud och upp till 12 timmars speltid. Flip 4 är gjord av tåliga, vattentäta textilmaterial och är en mångsidig följeslagare i alla väder som bjuder på fest överallt. Den fungerar som högtalartelefon med brus- och ekoreducering och har JBL Connect+-teknik för trådlös anslutning till fler än 100 JBL Connect+-högtalare samtidigt.

Charge 3

JBL Charge 3 är både en bärbar Bluetooth-högtalare med ett enastående stereoljud och en praktisk strömbank, allt i ett. Med Charge 3 kan du ha festen överallt, tack vare dess vattentäta material och robusta hölje. Dess högkapacitetsbatteri på 6 000 mAh ger 20 timmars speltid och kan ladda dina smarta telefoner och surfplattor via USB-porten. En inbyggd buller- och ekodämpande högtalartelefon garanterar kristallklara samtal med ett knapptryck. Länka trådlöst samman flera JBL Connect-högtalare för att förstärka din ljudupplevelse.

Pulse 3

JBL Pulse 3 är en vattentålig, bärbar Bluetooth-högtalare som ger dig 360-graders surroundljud och en 360-graders anpassningsbar ljusshow. Njut av musiken i upp till 12 timmar tack vare det inbyggda uppladdningsbara batteriet. Med JBL Connect+ kan du länka ihop fler än 100 JBL Connect+-kompatibla högtalare trådlöst och få fart på festen. Dessutom har Pulse 3 en brus- och ekoreducerande högtalartelefon för samtal med kristallklart ljud.

Boombox

JBL Boombox är tillverkad för att vara den mest kraftfulla bärbara Bluetooth-högtalaren och levererar ett otroligt ljud och den tyngsta basen. Njut av musik dygnet runt utan paus. Tänk dig att kunna spela din favoritmusik från en morgon till nästa på en enda laddning. Använd det kraftfulla batteriet på 20 000 mAh och funktionen för dubbel laddning för att ladda dina externa enheter när som helst och fortsätt att lyssna på musik. JBL Boombox är robust nog att hantera dina vildaste fester och är vattentät enligt IPX7, så att den tål tufft väder och det mest storslagna poolpartyt. Välj mellan inomhus- och utomhusläge för att optimera ljudet för varje fest. Om mer kraftfull musik är ett måste, kan du dessutom ansluta fler än 100 JBL Connect +-högtalare via Bluetooth genom att bara trycka på en knapp.

TITTA PÅ DE SENASTE VIDEORNA MED JBL:S VATTENTÄTA HÖGTALARE

DU GILLAR KANSKE STÄNKSÄKRA HÖGTALARE OCKSÅ