Utforska nu

GO 2

Den ultrakompakta, vattentäta och bärbara Bluetooth-högtalaren JBL GO 2  har nu en spännande kombination av imponerande ljud, fem timmars speltid och en brusreducerande högtalartelefon.

Clip 3

JBL Clip 3 är en ultrabärbar och vattentät Bluetooth®-högtalare med kraftfullt ljud och 10 timmars speltid som passar för alla äventyr. Med den inbyggda karbinhaken kan du enkelt haka fast den i en väska eller en hälla och ta med dig din musik vart du än är på väg.

Flip 4

JBL Flip 4 är en bärbar Bluetooth-högtalare med överraskande kraftfullt stereoljud och upp till 12 timmars speltid. Flip 4 är gjord av tåliga, vattentäta textilmaterial och är en mångsidig följeslagare i alla väder som bjuder på fest överallt. Den fungerar som högtalartelefon med brus- och ekoreducering och har JBL Connect+-teknik för trådlös anslutning till fler än 100 JBL Connect+-högtalare samtidigt.

Charge 4

Nu presenteras den ultimata bärbara, vattentåliga Bluetooth-högtalaren JBL Charge 4 med kraftfullt ljud och inbyggd batteribank för laddning av dina enheter. Den har en kraftig design, hölje med täthetsklass IPX7 och klarar 20 timmars speltid.

Pulse 3

Med ett fantastiskt ljud och en anpassningsbar ljusshow i 360 grader är JBL Pulse 3 en vattentålig, bärbar Bluetooth-högtalare som ger dig upp till 12 timmars speltid. Tack vare JBL Connect+ kan du länka ihop fler än 100 JBL Connect+-kompatibla högtalare trådlöst och få fart på festen.

Boombox

JBL Boombox är tillverkad för att vara den mest kraftfulla bärbara Bluetooth-högtalaren och levererar ett otroligt ljud och den tyngsta basen. Njut av musik dygnet runt utan paus. Tänk dig att kunna spela din favoritmusik från en morgon till nästa på en enda laddning. Använd det kraftfulla batteriet på 20 000 mAh och funktionen för dubbel laddning för att ladda dina externa enheter när som helst och fortsätt att lyssna på musik. JBL Boombox är robust nog att hantera dina vildaste fester och är vattentät enligt IPX7, så att den tål tufft väder och det mest storslagna poolpartyt. Välj mellan inomhus- och utomhusläge för att optimera ljudet för varje fest. Om mer kraftfull musik är ett måste, kan du dessutom ansluta fler än 100 JBL Connect +-högtalare via Bluetooth genom att bara trycka på en knapp.

Xtreme 2

JBL Xtreme 2 is the ultimate waterproof, portable Bluetooth speaker that delivers dynamic and immersive stereo sound. Featuring a rechargeable 10,000mAh Li-ion battery supporting up to 15 hours of playtime and carries a convenient USB charge out. Together with JBL Connect+ it can wirelessly link more than 100 JBL Connect+ enabled speakers.

TITTA PÅ DE SENASTE VIDEORNA MED JBL:S VATTENTÄTA HÖGTALARE